Καλέστε μας:

211 41 80 223

logo-i-syntaxi-gr-2
Καλέστε μας:

211 41 80 223

Το Γραφείο Μας

Το Γραφείο μας

Το γραφείο μας isyntaxi.gr διεκπεραιώνει όλο το φάσμα των συνταξιοδοτικών ζητημάτων με μελέτη συνταξιοδοτικού φακέλου, καταμέτρηση ενσήμων, υποβολή αιτήσεων συνταξιοδότησης και προνοιακών επιδομάτων κ.α. άμεσα, εξατομικευμένα και με συνέπεια. Στο επίκεντρο μας είναι ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος.

Η κατάρτιση, η διαρκής ενασχόληση και η εμπειρία μας είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζουν και μας διαφοροποιούν.

Βασικές αρχές μας αποτελούν η σχολαστική και υπεύθυνη μελέτη κάθε υπόθεσης, η γρήγορη διεκπεραίωση και η αποτελεσματικότητα.

Συνεργαζόμαστε με πλήθος άλλων ειδικοτήτων όπως νομικούς, φοροτεχνικούς,  οικονομολόγους κ.α. για την διευθέτηση κάθε μορφής ιδιαζουσών περιπτώσεων. 

Αξιολογήσεις Πελατών Μας

Με την εγκυρότητα της πλατφόρμας Google MyBusiness

5/5

Άψογη εξυπηρέτηση μας δόθηκαν οδηγίες να συγκεντρώσουμε όλα τα έγγραφα που απαιτούνται (μεταβίβαση σύνταξης λόγω θανάτου συνταξιούχου ) από εμάς και άμεσα είχαμε και την πράξη συνταξιοδότησης μόλις αποστείλαμε στον υπεύθυνο του γραφείου τα έγγραφα που απαιτούνταν. Συστήνεται ανεπιφύλακτα ο κ. Σταθακόπουλος ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ!

George Dimopoulos
5/5

Όλα κύλησαν όμορφα κι ωραία. Η συνεργασία υπήρξε άψογη.
Ο κύριος Σταθακόπουλος είναι ευγενικός, υπομονετικός, επεξηγηματικός και γρήγορος .
Ειλικρινά χάρηκα για την συνεργασία.

Κωνσταντίνος Μπίλλας
5/5

Άμεση εξυπηρέτηση και γνώστης του αντικειμένου.Προσκόμισα τα δικαιολογητικά που μου ζητήθηκαν και έγινε άμεση κατάθεση αυτών στην αρμόδια υπηρεσία για έκδοση της σύνταξής μου.

Κώστας Κανελλόπουλος